Taller mecànic
SPEED BOXES-Castelldefels

Amb la tranquil.litat del teu taller de confiança.

Manteniment
integral

Mosaic cotxes

No ens importa quin vehicle tens. L’únic que sí ens preocupa es fer-te sentir que l’has deixat en bones mans. I és per això que tenim les millor i més modernes màquines que et farán adonar-te’n que apostem per el seu benestar i la teva tranquil·litat. Oferim tot tipus de serveis per al teu vehicle i per a tu. No tens temps d’anar a passar la I.T.V.? - Ja ho fem nosaltres!

Treballem amb
les millors marques

petronasFiat500

¿Per què? Fàcil! Perquè ens importes!
A vegades ens obsessionem en estalviar una quantitat mínima de diners i, a la llarga, pot ser molt perjudicial per al nostre vehicle. Com és ben sabut: El que és barat, acaba sortint car. I a Speed Boxes tindràs un producte de qualitat amb el millor preu.

Especialistes en
sistemes multimèdia

carAudio

Cada cop més, el món digital de l’automoció s’está expandint, i nosaltres amb ell. Ens hem especialitzat en el muntatge de sistemes de navegació, so, parking,... el que puguis necesitar per a que el teu viatge i el dels teu sigui més agradable

La importància d’una
bona frenada.

CanviFrens

Quan trepitgem el pedal de fre, necessitem que el nostre vehicle es comporti d’acord al nostre desig. Per a poder fer-ho realitat, es de vital importància tenir tots els elements dels que es composa el sistema de frenada i suspensió en un estat òptim. Com ho fem possible? Treballant amb les millor marques i oferint-te ofertes i promocions per a que tothom pugui viatjar segur.

Cuidem el
detall

Neteja

Ens agrada ser nets, ens agrada que ens vegis treballar d’un mode acurat. És bo per a tu y per a nosaltres. L’ordre i la neteja son filosofies constants a Speed Boxes.

Instal·lacions
adaptades

tallerNou

Les nostres instal·lacions estan en una constant millora per a poder oferir sempre un servei adaptat a la constant innovació del nostre sector. A més, des-de l’any 2013, disposem d’un nou local per a poder adaptar-nos al que necessitin els vostres vehicles